↓↓↓ VIDEO ↓↓↓


Ateşböceği /Xixëllonja-Episodi 3/Pjesa 5

Воспроизведение вашего видео начнется через 04:00

↓↓↓ VIDEO ↓↓↓


776 Просмотры

Add us on: https://www.facebook.com/Studio-Seria... Email us on: Studio.serial81@gmail.com Instagram : Studio Serial Barëshi, një avokat i suksesshëm,...

Дата загрузки:2019-04-02T09:20:04+0300

↓↓↓ VIDEO ↓↓↓


Издатель
Add us on: https://www.facebook.com/Studio-Seria...
Email us on: Studio.serial81@gmail.com
Instagram : Studio Serial

Barëshi, një avokat i suksesshëm, por i vetmuar përballet në një mënyrë të papritur me një taksiste që quhet Asli. Barësh që nuk besonte kurrë te koiçidencat, nis një aventurë si xixëllonjë me Aslin dhe kupton se bota është krejtësisht ndryshe.
Fundi i kësaj historie që nisin të dy është dashuria.
Категория
Сериалы
Комментарии выключены