Популярное

Dashuri nga e para / Aşk Yeniden - Serial turk me titra shqip -Episodi 1 / pjesa 2

Воспроизведение вашего видео начнется через 40

↓СМОТРИТЕ ВИДЕО ↓ НА ЭТОМ САЙТЕ ↓БЕСПЛАТНО ↓


926 Просмотры

Zejnep dhe Fatih janë dy të rinj që lënë të dashurit dhe jetën e tyre, largohen nga Amerika dhe kthehen sërish në familje. Dashuria u bën një surprizë...

Дата загрузки:2019-01-29T04:05:05+0300

Издатель
Zejnep dhe Fatih janë dy të rinj që lënë të dashurit dhe jetën e tyre, largohen nga Amerika dhe kthehen sërish në familje.
Dashuria u bën një surprizë dhe i përball me njëri-tjetrin. Ata thurin një gënjeshtër dhe kjo gënjeshtër iu ndryshon jetën atyre dhe familjarëve nga fillimi deri në fund.
Категория
Сериалы
Комментариев нет.